Zadejte hledané slovo

Blog

VOLNÁ MÍSTA ZÁJEZD DO VELKÉ BRITÁNIE

VOLNÁ MÍSTA ZÁJEZD DO VELKÉ BRITÁNIE

4. – 8. listopadu 2024 organizuje Střední průmyslová škola dopravní, a.s. pro žáky 2. a 3. ročníků oborů v budově školy v Motole zájezd do Velké Británie. Hlavní destinací bude Londýn a jeho památky (Tower of London, Trafalgar square, Covent garden a další), dále navštívíme hrad královské rodiny Windsor a univerzitní městečko Oxford. V programu je také zařazena prohlídka Londýnského muzea dopravy a projížďky double-deckerem, TUBE a lodí po Temži.

Cesta bude probíhat zájezdovým autobusem, na místě budou studenti ubytováni ve skupinách v hostitelských rodinách. Cena za osobu je 7 399 Kč (do 18 let) včetně polopenze během ubytování a pojištění. V ceně nejsou zahrnuty vstupy a jízdné v Londýně.

Zájezd je určen především pro studenty letošních druhých ročníků a kapacita zájezdu je téměř obsazená. Stále však máte možnost se přidat i vy, k dispozici je několik volných míst, nabídka je pro studenty druhého i třetího ročníku. Je možné, že se po přihlášení dostanete na seznam náhradníků. Pokud někdo svoji účast zruší, tak místo bude nabídnuto právě vám.

Dotazy a žádost o registraci zasílejte na velingerova@sps-dopravni.cz

Související příspěvky