Zadejte hledané slovo

Blog

OCENĚNÍ ŘEMESLNÍK ROKU 2024

OCENĚNÍ ŘEMESLNÍK ROKU 2024

18.10.2024 proběhl další ročník předávání ocenění Řemeslník roku v Brožíkově sále na Staroměstské radnici. Za Střední průmyslovou školu dopravní, a.s. přebral toto ocenění absolvent oboru Elektromechanik pro zařízení a přístroje (Mechanik elektrotechnik) a člen úspěšného školního týmu Motol Speeders Martin Hliněnský.
Na akci ho doprovodil zástupce ředitele pro elektroobory pan Ing. Tomáš Jelínek a vedoucí učitel pro teoretickou výuku v budově Moravská Mgr. Pavel Kouba. Ocenění Martinovi předal pan prof. Ing. Jiří Drahoš, DrSc., dr. h. c. mult.
Jsme velmi pyšní a Martinovi přejeme úspěch i v maturitním ročníku a také přejeme, ať se mu daří, jako pilotovi závodního autíčka na vodíkový pohon v týmu Motol Speeders.

Obor Mechanik elektrotechnik, který Martin studuje je jedním z oborů, který je podpořen v rámci Motivačního, Absolventského nebo Stipendijního programu DPP. Navíc se jedná o obor, kde během 4 let studia lze získat ve třetím ročníku nejprve výuční list Elektromechanika pro zařízení a přístroje a dále ve čtvrtém ročníku maturitní zkoušku v oboru Mechanik elektrotechnik. Absolventi tohoto oboru jsou velmi žádanými mezi zaměstnavateli na trhu práce.

 

Fotografie z akce najdete ve školní fotogalerii zde: Řemeslník roku 2024 | Zonerama.com

Související příspěvky